Pratik Bilgiler

Yemek

Öncelikle kabul etmeliyiz ki patatese bayılmayan yoktur. Hatta çıtır çıtır olanından kimse vazgeçemez. Peki çıtır patates nasıl yapılır gelin hep...
Lokantalar genelde haşlanmış yumurtanın saklanması konusunda şoklama türü bir işlem uygulamaktadırlar. Haşlanmış yumurtayı sıcak sudan bir kaşık yardımıyla alın ve...
Çorbanın fazla tuzunu azaltmak için uygulanabilecek en pratik yöntem, çorbaya bir miktar daha su ilave etmektir. Çorba henüz ısınmamış ise...
Kızartmayı yaptıktan sonra başka bir boş tavada bir paket vanilyayı kavurabilirsiniz. Vanilyanın ısınması ile ortama yaydığı koku sayesinde, kızartma kokusundan...
Kuru fasulyenin kolay bir yemek olduğu söylense de aslında kıvamında yapılacak kuru fasulye yemeğinin öyle kolay bir yemek olmadığı bilinmelidir.Günümüzde...
En iyi salça ev yapımı olsa da kimi zaman insanlar salçalarını dışarıdan almak zorunda kalır. Salçayı uzun süre muhafaza etmek...
Sarımsak doğal bir antibiyotik kaynağıdır. Bu nedenle de çiğ ya da pişmiş olarak her gün sarımsak tüketilmesi önerilir. Sarımsağı tüketirken...
Herkesin severek tükettiği şerbetli tatlılar kimi zaman şekerlenir. Bu sorunu ortadan kaldıracak çözümü size sunuyoruz.Şerbetli tatlı yaparken karşılaşılan en yaygın...
İlk olarak bilmeniz gereken, direkt olarak buzdolabında saklama yöntemleridir. Buzdolabınızda saklamanın kusursuz olması için ilk yapmanız gereken yiyeceklerin saklama ısısına...
12